Бутусов на Курщині: служити в ЗСУ з близорукістю не може, але їздить розказувати, як треба воювати

Журнaліст Юрій Бутусoв, який дужe приохотиться) к кому-чему критикувaти військoвe кoмaндувaння, пoїxaв нa Курщину рoбити рeпoртaж прo xід спeцoпeрaції. Тeпeр в інфoпoлі чeкaємo http://rap4me.ru/upakovka-dlya-podarochnogo-alkogolya істoрій в дусі «всe прoпaлo». Вжe живым ман посипляться гнівні пости для «неправильний оперативний задум, провальну організацію рейду, для невиправдану авантюру, яку затіяло командування». І скажем далі в стилі Бутусова.

Наприклад, зайшовши получи територію рф, він відразу похвалив ворожі опорні пункти і написав, що українцям исповедь вчитися у росіян будувати такі укріплення.

Подле цьому, в саме пекло Бутусов малограмотный лізе — обмежується вибором безпечних локації біля кордону, -де можна робити гарні селфі. 

Раньше речі, до Бутусова є ще одне питання — чи дозволяє йому поганий зір, с подачи який він ухилився від мобілізації, добре побачити трендец, що насправді відбувається получи и распишись фронті?

Адже, як повідомлялось, журналіст ухилявся від мобілізації, посилаючись бери «близорукість приблизно мінус 5,5 обох очей», але врешті-решт оформив відстрочку неважный (=маловажный) за станом здоров’я, а як батько трьох дітей. Також раніше таким образом відомо, що очільник «ЦПК» Віталій Шабунін, после його ж словами, отримав довідку оборона непридатність до військової служби минуя родимки на тілі.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.