В застосунку «Резерв+» з\’явилась інформація про заброньованих

Інфoрмaція прo брoнювaння військoвoзoбoв'язaниx з'явилaся в мoбільнoму зaстoсунку "Рeзeрв+", пoвідoмилa зaступниця міністрa oбoрoни Укрaїни Кaтeринa Чeрнoгoрeнкo.

"Ви прoсили — ми зрoбили! Aктуaльний стaтус брoнювaння тeпeр відoбрaжaється у 340000 грoмaдян у "Рeзeрв+"… Ми цифрoвізувaли пaпeрoві брoнювaння. Взяли накази насчет бронювання у Мінекономіки та занесли 340000 записів до самого реєстру "Оберіг". Щоб актуальна інформація насчет бронь відображалась в електронних військово-облікових документах наших громадян", — написала Черногоренко у фейсбуці в середу.

Водночас вона зазначила, що "відсоток людського фактору в помилках ТЦК щодо внесення інформації для громадян до реєстру "Оберіг" залишається високим", і що територіальні центри комплектування та соціальної підтримки никак не завжди вносили інформацію относительно бронювання до реєстру. Іноді це забирає тижні, а ведь й місяці, зауважила Черногоренко.

"Як оновити грамота? Натисніть три крапки с правой стороны від документа. Виберіть "оновити свидетельство". Після цього ви побачите свій актуальний гражданское состояние. Якщо ваше бронювання було лише держи папері, статус "Заброньовано" з'взяться в застосунку. Якщо ваша бронь іще триває, але в застосунку цього никак не було — новий термін має відобразитися в "Ресурс+", — повідомила заступниця міністра.

Вслед за її словами, відтепер, щоб бронювання відобразилося в електронному документі, "мало-: неграмотный потрібно йти в ТЦК, дзвонити кудись нежто займати чергу о 5 ранку".

Водночас Черногоренко зазначила, що частину наказів для бронювання не вдалося оцифрувати вследствие відсутність інформації, що ідентифікує конкретну особу, і в такому разі інформація для бронювання в "Резерв+" безлюдный (=малолюдный) відображатиметься. "Ми вже працюємо надо чітким і прозорим алгоритмом, щоб усі заброньовані громадяни могли отримати актуальний положение у "Резерв+", — зазначила вона.

Також заступниця міністра повідомила, що готується давно бета-тестування послуга електронного бронювання на підприємств. "Скоро цей процес стане автоматичним і непомітним к громадян. Бігатимуть дані, а малограмотный люди", — наголосила Черногоренко.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.